Megoldásainkról

Tudjuk, mik azok az építőelemek,
amelyekből a Te optimális kampányod felépül

Plakátokkal legózunk

Egy optimális kampány felépítését úgy kell elképzelni, mint a legót. Kiöntöd a szőnyegre, és ott van előtted 20 ezer építőkocka, de a te váradhoz csak 500 építőkockára van szükség. Minden egyes építőkocka egy-egy plakáthelyszín, és mindegyiknek meglesz a szerepe az építményben, a többi kockára nincs szükséged. Így minden kampány más és más, attól függően, hogy mi szolgálja legjobban az ügyfél érdekeit, illetve attól, hogy mi az ő kampánycélja.

Több évtizedes tapasztalatunkkal pontosan tudjuk, melyik lesz az az 500 építőelem, amelyekkel maximalizálhatjuk a kampány sikerességét, és így minden egyes forintot a legnagyobb megtérüléssel költjük el. Nevünk is innen származik: OptiPoster, azaz Optimális Poszter

Egy eszköz, számos hatás

Ma már rengeteg praktikus megoldás
van arra, hogy a köztéri hirdetések…

…sikert és hírnevet hozzanak vállalkozásodnak.

…kimutathatóan növeljék az árbevételt.

…hatékonyan támogassák a marketingkommunikációt és értékesítést.

…fizetőképes forgalmat irányítsanak az üzletekbe, illetve webáruházakba.

A siker abban rejlik, hogy ügyfél és ügynökség szorosan együttműködve
alakítsák ki a kampány koncepcióját és valósítsák meg.

Megoldásaink

Milyen köztéri- és egyéb médiaeszközökkel
tudjuk támogatni a marketingkampányod?

Óriásplakát

Citylight

Hirdetőoszlop

Reklámháló

Járműreklám

Gyártás

Tartós megjelenítések

Rádió kampányok

Ambient eszközök

Kreatív koncepció és tartalomgyártás

Lépésről lépésre

Hogyan zajlik a közös munka?

Az árajánlat elkészítését egy alapos konzultáció előzi meg, annak érdekében, hogy a megvalósításra kerülő kampányod biztosan a céljaidat szolgálja majd.

Elkészítjük árajánlatunkat, majd egy újabb egyeztetés keretében finomhangoljuk azokat. Az árajánlat elfogadását követően elkezdjük a kampány összeállítását. Fontos, hogy az árajánlat elfogadása, még nem jár megrendeléssel, csupán kijelöli azokat a kereteket, amelynek mentén ügynökségünk összeállítja számodra a kampányt.

Az előre egyeztetett és jóváhagyott tervek szerint elkezdjük a kampány összeállítását. A kampány elkészítését követően átadjuk az elkészült részletes fotós-térképes dokumentációt. Itt lehetőség van további finomhangolások elvégzésére.

A végleges kampányterv összeállítását követően kerül sor a kampány megrendelésére. Ahogy szakmában hívják: „A terv kőbe van vésve.”

Legyártjuk a plakátokat, gondoskodunk arról, hogy eljussanak a plakátragasztást végző személyekhez, hogy időben ki legyenek helyezve, és mindez tökéletes minőségben. A kampány során monitoringozzuk a felületeket, javítjuk az esetleges hibákat, majd egy fotós teljesítési igazolást küldünk a kampányról.