Küldetésünk

Célunk, hogy segítsük a hazai középvállalkozásokat abban, hogy költséghatékonyan, a legjobb ár-érték arányú megoldásokkal, valamint egyszerűen tudjanak komplex közterületi média fókuszú kampányokat megvalósítani.

Kosár Zoltán vagyok, az OptiPoster köztéri média fókuszú reklámcég alapítója.

Közel 20 év szakmai tapasztalattal és megszámlálhatatlanul sok sikeres köztéri média kampánnyal a hátam mögött segítünk az ügyfeleinknek, hogy a reklámjaik valóban hatékonyak legyenek.

A mi specialitásunk az úgynevezett Out Of Home (OOH) hirdetések, amelyek meghatározó eszközei az óriásplakátok, citylightok, hengeroszlopok, digitális reklámfelületek, megaboard reklámtáblák, reklámhálók, oszlop reklámok, járműreklámok, ambient eszközök és még megannyi rendkívül izgalmas eszköz és ezek kombinációja.

Miért jó a cégeknek?

Az évek során azt tapasztaltuk, hogy az olyan cégek, akik kizárólag online eszközökkel már nem tudnak tovább növekedni, és a nagy költségvetésű televíziós kampányokhoz, még nem érkeztek meg számukra a közterületi média fókuszú reklámkampányok jelentik az ideális megoldást növekedési céljaik megvalósításához.

Ez a mi asztalunk és szeretnénk minél több hazai céget hozzásegíteni, hogy ezen eszközök segítségével tovább tudjanak növekedni, mindezt a legjobb ár-érték arányú megoldásokkal.

Az OptiPosterről

Ha körül tudod írni, hogy hol vannak az ügyfeleid, mi fel tudjuk építeni azokat a kampányokat, amelyekkel el tudod érni őket!

2005 óta vagyunk a piacon, ezalatt megszámlálhatatlanul sok sikeres kampányt bonyolítottunk le, több tízezer médiafelületet válogattunk le, illetve több száz egyedi ügyféligényre adtunk megoldást. Az így szerzett tapasztalatainkat folyamatosan visszaforgatjuk szolgáltatásaink fejlesztésébe.

Amikor egy ügyféllel jó kapcsolatot tudunk kiépíteni, és bízik a szakmai iránymutatásunkban, akkor átütően sikeres kampányokat hozunk létre.

Értékek, amelyek fontosak számunkra

Szakértelem

Tanácsadói szemlélet

Korrekt tájékoztatás

Eredményorientáltság

Ha te is komplex közterületi média fókuszú kampányt szeretnél
megvalósítani költséghatékonyan, akkor dolgozzunk együtt!