A COMBINO villamosok budapest legforgalmasabb villamos vonalán a 4-6 vonalon közlekednek. 53,99 m -es hosszával és 2,4 m -es szélességével igazán impozáns megjelenéssel bír. Csúcsforgalom idején pedig 4 utas /m2 -es befogadóképességével a műszaki adatok szerint összesen 353 főt képes szállítani egy szerelvény. A valóságban végállomástól-végállomásik sokkal több ember fordul meg egy szerelvényben. Jelenleg 40 db szerelvény van forgalomban, amelyek a nap 24 órájában közlekednek.

Reklám célú hasznosításukra jelenleg 2 opcióbál választhatnak a hirdetők. A legnagyobb mértékű fóliázás az úgynevezett Alul-felül fóliázással valósítható meg, amivel összesen 90,4 m2 -es reklámfelületet kapunk. Az úgynevezett Ablak alatti fóliázással 50,4 m2 -reklámfelületet kapunk.

Bővebb felvilágosításért, vagy akár további járműreklám ajánlatokért, forduljon hozzánk bizalommal a +36 20 321 9901 -es telefonszámon!

A szerző

Kosár Zoltán

Kültéri reklámok specialistája

Cégvezető, közterületi reklámszakember, apa és férj. Mindig az adott élethelyzetben és feladatkörben törekszem arra, hogy a lehető legjobb legyek.

Kosár Zoltán vagyok, 2005 -ben csöppentem bele a közterületi média világába. Mielőtt megalapítottam volna az OptiPoster -t több ügynökségnél és média tulajdonos cégnél szereztem tapasztalatokat. Imádom, hogy minden reklámkampány más és más, a folyamatok bár nagyon hasonlóak, de sosincs két egyforma kampány. Szeretném, ha Te is megismerhetnéd milyen sok lehetősége van a cégednek arra, hogy kitűnjön a tömegből és olyan széles ismertségre tegyen szert, amilyennek elképzeled.