Idén az SOS Gyermekfalvakat támogattuk

 

 

Egy médiacég számára az év vége meglehetősen sűrű időszak. Sok ügyféllel ugyanis ilyenkor tervezzük a jövő évi kampányokat, rendezzük a tartós foglalásokat, egyeztetjük a jövő évi megállapodásokat, plusz a napi ügyek: kéne még egy pár óriásplakáthely, egy mini év végi kampány, egy ütős rádió spot.

Jó érzés, hogy ezeket az utolsó pillanatos kéréseket is képesek vagyunk teljesíteni ügyfeleinknek, de az adventi áhítat és lelassulás is fontos, egy cég számára éppúgy, mint a magánéletben.

Elvégre a karácsony a szeretetről, az önzetlenségről szól, és az csak egy szerencsétlen körülmény, hogy ez az időszak egybeesik az üzleti év zárásával.

De hogy valamit mégis visszacsempésszünk az ünnep lényegéből, az évet idén is adományozással zárjuk, és a partnereinknek szánt ajándékok összegét jótékony célra fordítjuk.

Az OptiPoster idén 300 000 forinttal támogatja az SOS Gyermekfalvak nélkülözhetetlen munkáját.

Az SOS Gyermekfalvak munkája eredményeképp az állami nevelésben lévő gyermekeknek lehetőségük nyílik arra, hogy egy amúgy is nehéz helyzetből indulva mégis stabil alapokra támaszkodva tudják elkezdeni az életük felépítését. Így az Ő küldetésük egybeesik a mi filozófiánkkal, miszerint befektetni csak a jövőbe érdemes. A jövő pedig a gyermek és a család. És így az állami nevelésben lévőknek is lehetőségük lehet arra, hogy amikor elkezdik saját önálló életüket, azt biztos alapokra támaszkodva tehessék, elősegítve, hogy az Ő életük kedvezőbb fordulatot vehessen.

Hiszünk benne, hogy ez az összeg jó helyre kerül, mint ahogy abban is, hogy partnereink számára fontosabb az ajándéknál az a jó érzés, hogy ehhez a felajánláshoz ők is hozzájárulhattak.

Köszönjük, hogy ebben a kihívásokkal teli évben is az OptiPoster -t választottad köztéri kampányaid megvalósításához!

Békés karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

OptiPoster Kft SOS Gyermekfali 2023