Hirdessen a legforgalmasabb autóutak mentén

Az óriás hirdető táblák jellemzően lakott területen kívül autópályák és forgalmas főutak, elkerülő utak mentén helyezkednek el. Az óriás hirdető táblákat leggyakrabban útbaigazításra használják. Ideális eszköz nagyobb áruházaknak, benzinkutaknak, éttermeknek, vagy akár a reklámtábla közelben lévő építkezéseknek is. Tekintettel arra, hogy ezek a reklámtáblák messzebb helyezkednek el az úttól ezért célszerű minél kevesebb és lényegre törőbb grafikával tervezni. A távolság miatt ezeknek a reklámtábláknak a mérete is nagyobb és kevésbé standardizáltak, mint például egy óriásplakát. Az óriás reklámtáblák méretezése jellemzően 50m2 – 400m2 -közötti sávban mozog.

Bérleti idő és technikai költségek:

Az óriás reklámtáblákat minimum 6 hónapra, de leginkább 1 vagy akár több évre érdemes bérelni. Ennek oka a relatív magas gyártási és technikai költségek, amelyek egy óriás méretű reklámtábla kihelyezésénél jelentkeznek. A hosszú távú bérlés ezért gazdaságosabb, mivel a kihelyezéshez használt molinó vagy vinyl fólia is több évig ellen áll az időjárási viszontagságoknak.

Bővebb információért és részletes ajánlatért hívjon minket bizalommal a +36 20 321 9901 -es telefonszámon.

A szerző

Kosár Zoltán

Kültéri reklámok specialistája

Cégvezető, közterületi reklámszakember, apa és férj. Mindig az adott élethelyzetben és feladatkörben törekszem arra, hogy a lehető legjobb legyek.

Kosár Zoltán vagyok, 2005 -ben csöppentem bele a közterületi média világába. Mielőtt megalapítottam volna az OptiPoster -t több ügynökségnél és média tulajdonos cégnél szereztem tapasztalatokat. Imádom, hogy minden reklámkampány más és más, a folyamatok bár nagyon hasonlóak, de sosincs két egyforma kampány. Szeretném, ha Te is megismerhetnéd milyen sok lehetősége van a cégednek arra, hogy kitűnjön a tömegből és olyan széles ismertségre tegyen szert, amilyennek elképzeled.