Hirdessen presztízs épület háló felületeken az ország legnagyobb forgalmú csomópontjain!

Az ország legjobb építési reklámhálói az Ön rendelkezésére állnak!

Ma már nem csak Budapesten van lehetőség épületháló felületeken történő megjelenésre, hanem szinte az összes megyeszékhelyen is.

A legtöbb és legjobb reklámháló felületeket már jó előre lefoglalják a hirdetők, ezért érdemes jó előre tervezniük, amikor egy impozáns és presztízs reklámháló felület használatában gondolkoznak.

Összetett médiamix esetén viszont ott van a Last Minute építési reklámháló megjelenések lehetősége is. Ha ez a megoldás érdekli ügynökségünk ebben is a segítségükre lehet.

Egyedi árajánlatért és médiavásárlási keressen minket bizalommal a +36 20 321 9901 -es telefonszámon.

A szerző

Kosár Zoltán

Kültéri reklámok specialistája

Cégvezető, közterületi reklámszakember, apa és férj. Mindig az adott élethelyzetben és feladatkörben törekszem arra, hogy a lehető legjobb legyek.

Kosár Zoltán vagyok, 2005 -ben csöppentem bele a közterületi média világába. Mielőtt megalapítottam volna az OptiPoster -t több ügynökségnél és média tulajdonos cégnél szereztem tapasztalatokat. Imádom, hogy minden reklámkampány más és más, a folyamatok bár nagyon hasonlóak, de sosincs két egyforma kampány. Szeretném, ha Te is megismerhetnéd milyen sok lehetősége van a cégednek arra, hogy kitűnjön a tömegből és olyan széles ismertségre tegyen szert, amilyennek elképzeled.